Dobrodošli na stranicu Stomatološke ordinacije “Karahasan-Zilić“.
 
Našu ordinaciju karakterizira opuštena atmosfera i ugodan ambijent. Ne postoji identičan problem kod dvoje ili više ljudi, niti ih oni na isti način doživljavaju,zato svakom pacijentu pristupamo individualno i trudimo se da za svakog posebno pronađemo način da ga oslobodimo bilo koje neprijatnosti i vratimo mu osmijeh na lice.Terapiju ćemo Vam detaljno objasniti kako biste bili uvijek upućeni.
 
Želimo da se osjećate ugodno u našoj ordinaciji, a mi ćemo iskoristiti svo naše znanje, sposobnosti i iskustvo kako biste se vratili kući sa osmijehom na licu.
 
Konstantno praćenje dostignuća savremene stomatologije i kontinuirano usavršavanje naših stomatologa omogućuju nam da na najkvalitetniji način riješavamo probleme naših pacijenata.
 
Vođeni idejom da svaka intervencija obavljena u našoj ordinaciji mora imati individualizovan pristup uz primjenu najviših estetskih standarda, pacijentima garantujemo kvalitet i izbor materijala i riješenja prilagođena njihovim potrebama i mogućnostima.
Svojim pacijentima nudimo širok dijapazon usluga, od praktičnih uputstava o održavanju oralne higijene do najkomplikovanijih estetskih i rekonstruktivnih intervencija.
 
Ordinacija radi svaki radni dan, a uslijed dinamike života ili hitnih intervencija svojim pacijentima spremni smo da izađemo u susret prema dogovoru kako u ranijim ili kasnijim satnicama tako i vikendom, a na osnovu ukazanog nam poverenja.
Vjerujemo da ćete ovdje pronaći sve potrebne informacije, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.
 
Veselimo se Vašem dolasku!

Imate pitanje?